Grizalo zajček Alvin

5,99

Igrača je izdelana iz čistega naravnega kavčuka in bombažnih tkanin. Certificirano nestrupeno, brez BPA in brez PVC-ja. Primerna za igro, stimuliranje otrokovih čutov in kot pomoč pri izraščanju zobkov.

Na zalogi

Grizalo zajček Alvin 5,99

Naročila oddana do 12:00 na delovni dan so v pripravi takoj!

  • Preverjena kakovost
  • 5000+ zadovoljnih kupcev
100% varno plačevanje

Ta ropotuljica prinaša dojenčkom številne prednosti. Tkaninski obroček, ki ga je enostavno prijeti, pomaga pri razvoju otrokovega prijema. Glava je izdelana iz naravnega kavčuka in je idealna pomoč pri nelagodju, ko izraščajo zobi.


Priporočena starost: 0+

Nega izdelka: Za popolna navodila za pranje glejte etiketo izdelka. Za lažje čiščenje obrišite površino igrače z milnico in vlažno krpo ter posušite na zraku. Iz previdnosti redno pregledujte igračo in je ne dajajte dojenčkom ali otrokom, če je obrabljena ali poškodovana. Igrač iz naravnega kavčuka ne puščajte na neposredni sončni svetlobi ali visokih temperaturah.

Varnostni standardi: Ta izdelek je v skladu z ameriškim ASTM F963, evropskim EN71 in kanadskim zakonom o varnosti potrošniških izdelkov. Prosimo, da shranite vse podatke za prihodnjo uporabo. Odstranite vso embalažo, dodatke in pritrdilne elemente, preden ta predmet date svojemu otroku.

Certificiran GOLS (Globalni standard za organski lateks).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Grizalo zajček Alvin”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja