Košarica

Kontaktiraj nas: info@kalimero.si

Glej našo oddajo na TV ARENA

Brezplačna poštnina za naročila nad 80eur

O NAS …

Kalimero … Ali mogoče veste, kaj pomeni izraz kalimero? 

Kalimero je izraz za  osebo, ki se neprestano pritožuje. In če dobro pomislimo,  ali nismo tudi starši, tako kot naši malčki včasih pravi »kalimeroti«?

V starševstvu se srečujemo z nenehnimi izzivi, močnimi čustvi in občutki, ki nam prej niso bili znani. Pritoževanje nad nespečnostjo, rastjo prvih zobkov, kolikami, uvajanjem goste hrane in vsemi podobnimi izzivi, je popolnoma normalno.

Ko ženska dobi prvič naziv »mama«, se ji življenje spremeni. Včasih se počuti osamljeno, premalo kompetentno in brez podpornega okolja. V današnji družbi se še vedno premalo govori o izzivih, ki jih prinaša starševstvo.

Naša vizija je ustvariti podporno okolje ter z informativnimi oddajami opolnomočiti starše z uporabnim znanjem. Vsi gostje, ki jih bomo gostili v v naših oddajah, Kalimero na Arena TV, bodo skrbno izbrani strokovnjaki, ki jim ustanoviteljici Kalimera in celotna ekipa sodelavcev, popolnoma zaupamo. Vsi vas prisrčno vabimo, da pobrskate po naši spletni strani, kjer so premišljeno izbrani izdelki, za katere menimo, da so uporabni, kvalitetni in tudi cenovno ugodni.

Brezplačna poštnina

Za vsa naročila nad 80€

Enostavno vračilo 14 dni

14 dni garancije za vračilo denarja

100% Jamstvo

Na vse naše izdelke

100% varno plačilo

MasterCard / Visa